A regisztráció és jelentkezés menete (e-jelentkezés)

 
 

A jelentkezés első lépése a regisztráció. A mezők kitöltése elengedhetetlen a sikeres regisztrációhoz; kérjük azokat értelemszerűen kitölteni az alábbi szempontok figyelembe vételével:

A Felhasználónév megadásakor kérjük, ne használjon ékezetes betűket, különleges karaktereket és számokat.

A születési dátum megadásakor, kérjük, az ÉÉÉÉ.HH.NN. formátumot kövesse.

A Jelszó megadásakor kritérium min. 6 karakter, kizárólag betű-szám kombinációkat adjon meg, kerülje a különleges karaktereket és az ékezetes betűket.

Bizalmas adatainak megóvása érdekében saját e-mail címét adja meg. Fontos, hogy élő cím, valós elérhetőség legyen.

A telefonszám esetében csak számok adhatók meg. A kapcsolattartás megkönnyítése érdekében kérjük, ellenőrizze annak helyességét.

Az ellenőrző kód kis- nagybetű érzékeny, kérjük, a beíráskor erre figyeljen oda.

A regisztrációt követően, amennyiben minden mezőt kitöltött, az ön által megadott e-mail címre egy levél kerül kiküldésre, mely tartalmazza a regisztráció véglegesítéséhez szükséges linket. A levélnek legkésőbb a regisztráció kezdeményezését követő 24 órában kell megérkeznie postafiókjába. Amennyiben mégsem találja a beérkezett üzenetei között, kérjük, ellenőrizze a SPAMeket. A link 48 órán keresztül él, amennyiben ez idő alatt elmulasztotta az aktiválást, vagy nem érkezett meg a regisztrációs e-mail, kérjük, keresse munkatársunkat a 06-30/824-1179-es telefonszámon.

Amennyiben elfelejtette jelszavát, az e-mailcím valamint az ellenőrző kód beírásával e-mailben küldünk segítséget, hogy a felhasználói fiókjához ismét hozzáférhessen.

A sikeres regisztrációt követően beléphet a felhasználói fiókjába. A belépéskor az aktuális programjaink jelennek meg, melyekre a kiválasztott program melletti Jelentkezés linkre kattintva jelentkezhet. A személyes adatok lapon a regisztrációkor megadott adatai jelennek meg a megfelelő mezőkben. A képernyő jobb fölső részén megjelenő névre kattintva lehetőség van az adatok módosítására, illetve a felhasználói fiók törlésére is. Amennyiben a számlázási név és cím eltér a regisztrációkor megadottól, úgy ezeket itt feltüntetheti.

A Tovább gomb megnyomásával az étkezési lehetőségeket tartalmazó lapra ugrik, itt a fölsoroltak közül választhat egy opciót, illetve étkezésre vonatkozó megjegyzést is föltüntethet. Az egyéb adatok és a lelkigyakorlatos adatlap csillaggal megjelölt mezőinek kitöltése a jelentkezés elküldéséhez nélkülözhetetlen. Amennyiben minden szükséges sor kitöltésre került, az Elfogad gombra kattintva ellenőrizheti a jelentkezési lapját. Amennyiben üresen hagyott néhány csillagozott mezőt, arról hibaüzenet jelenik meg. Jelentkezését a Mégse gomb megnyomásával bármikor megszakíthatja, majd később a jelentkezés folyamatát befejezheti. A Módosít gomb segítségével visszatérhet a jelentkezési laphoz, és változtathat az adatain. A kitöltés és az esetleges módosítás után a Jelentkezem gombbal beküldheti jelentkezését a kiválasztott programra.

A felhasználói fiókjának jobb oldali Jelentkezések menüpontjában lehetősége van a korábbi jelentkezései áttekintésére, jelentkezés kezdeményezésére.

Amennyiben beküldött jelentkezésére egy héten belül nem kap választ, kérjük, vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot elérhetőségeinken.