Jézusi gyaloglás – részletek, jelentkezés

 
 

Gyakori kérdések és bővebb információk

Mikor kezdődik és fejeződik be a lelkigyakorlatunk?
Érkezés és kezdés időpontja: 16:30 – 17 óra között.
Befejezés időpontja: 15 órakor (4., 5., vagy 6. napon)
Kérésünk: A lelkigyakorlaton az elejétől a végéig vegyetek részt.

Hogyan épül fel a lelkigyakorlat egy napja?
A nap két fő részből áll. Időjárástól függően általában délelőtt a szabadban gyalogolunk. Délután pedig a kápolnában imádkozunk. A program napindító gondolatokkal és szentmisével egészül ki.
A lelkigyakorlat alatt végig csendet tartunk, kivéve a bevezetés mozgásoktatási részét.

A Jézussal járás, gyaloglás csak a bot használatához köthető-e?
Természetesen nem. A bot viszont egy olyan eszköz, melynek megismerése és használata a jövőben sokat segíthet számunkra. Egy ritmust ad a mozgásnak, segíti a felsőtest átmozgatását és kíméli az ízületeinket.

Kik voltak eddig a résztvevők?
A résztvevőink 22 – 80 év közöttiek voltak változó egészségi állapottal. Az izom– idegsorvadástól, az infarktuson átesetteken keresztül a rendszeresen mozgókig sokan jöttek. Részt vettek papok, szerzetesek, nővérek, lelkészek, más vallásúak, hitüket gyakorló civilek, életút keresők, érdeklődők, de még a magukat ateistának vallók is, mivel mindenkivel személyesen foglalkozunk és beszélgetünk.

Mit tartalmaz a napi 7 000 forintos részvételi díj?
Önköltségi árral számoltunk: szállás egyágyas szobákban, háromszori étkezéssel (büfé reggeli) és a botok használatát is biztosítjuk. A lelkigyakorlatot kis létszámúak csoportokban (max. 15 fő), három kísérő segítségével tartjuk.
Kérjük, hogy részvételi szándék esetén a Jézusi gyaloglás jelentkezési lapját töltsék ki és juttassák el a megadott email címre! Részvételi szándékukat megerősítendő a lelkigyakorlat megkezdése előtt három héttel 7000 forint előleget a visszaigazoló e-mailben található bankszámlaszámra utalják át! Erről a megfelelő időben részletes tájékoztató levélben értesítést küldünk. Csak így tudjuk a szálláshelyet véglegesen lefoglalni.
Ezt az összeget már nem tudjuk visszautalni abban az esetben, ha a részvétel az átutalást követően mégis lemondásra kerül. Megértésüket köszönjük!

Kérjük, hogy minden esetben jelezzék, ha bármi közbejön, így másoknak is lehetőséget tudunk biztosítani a részvételre.

 

A JELENTKEZÉS MÓDJA:

A Bevezetés a Jézusi gyaloglásba programra való jelentkezéshez kérjük töltse ki a megadott jelentkezési lapot.

A A Jézusi gyaloglás – második lépés programra való jelentkezéshez kérjük töltse ki a megadott jelentkezési lapot.