Kővári Magdolna SSS

 
 

1958-ban született Nagyváradon, érettségi után nyelvészetet tanult Kolozsváron, később pedig Debrecenben. Nyelvtanárként dolgozott Nagyváradon 1995-ig. 1979-ben, még egyetemi évei alatt lépett be a Szociális Testvérek Társaságába. 1995-től 2007-ig a Szociális Testvérek Társaságának amerikai kerületében szolgált.  Ez idő alatt pszichológiai tanácsadást tanult Buffaloban, New York államban és pasztorális pszichológiai tanácsadást a Maryland-i Loyola Egyetemen, valamint lelkivezetést Washingtonban az Ignáci Lelkiségi Központban és a Loyola Lelkigyakorlatos Házban a kanadai Guelphben. 1998 és 2007 között plébániai szolgálatban volt a Maryland-i Silver Springben, amelynek keretén belül felnőttek keresztelési felkészítése, házassági felkészítő, lelkiségi programok szervezése, lelkigondozás, lelkivezetés, és egy plébániai lelkiségi központ kifejlesztése és vezetése képezték munkaköri feladatait.

2007-ben a Szociális Testvérek Társaságának budapesti Központjába hívták egy nemzetközi képzőprogram elindítására. 2009-től pedig a Társaság központi tanácsában szolgál. A közösségi szolgálat mellett tanított a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének lelkigondozói szakán, a Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán, és másokkal együtt részt vett a Manréza lelkivezető és lelkigyakorlat-kísérő képzésének kidolgozásában és elindításában. Jelenleg a Manrézában a lelkivezető és lelkigyakorlat-kísérő képzést moderálja, és a megújuló programok kidolgozásában vesz részt.

 
 

Kedves Érdeklődő!

December 17-26. között zárva tartunk. Ebben az időszakban nem tudunk lelkigyakorlatozókat és elcsendesedni vágyókat fogadni, valamint emailen és telefonon nem lesz elérhető a ház.

Utolsó irodai nap december 14. Az óévzáró lelkigyakorlatra december 13-ig várjuk a jelentkezéseket. A december 13. után beérkezett jelentkezéseket időrendi sorrendben, január 4-től dolgozzuk fel.