Lelkigyakorlat Bakonybélben

 
 
  • L e l k i g y a k o r l a t

 

S z e n t M a u r í c i u s z M o n o s t o r

H – 8427 Bakonybél, Szent Gellért tér 1.; Tel: 06 30 /470 44 84;
E-mail: [email protected]; Honlap: http://www.szentmauriciusz.hu

 

i d ő p o n t

2016.02.08 – 14. /hétfőtől vasárnapig

  • Kísérők: Varga Krisztina, Vásárhelyi Anna, Vásárhelyi Anzelm
  • Részvételi díj: 46 800 Ft

 

A személyesen kísért szentignáci lelkigyakorlatban minden nap egyszer vagy kétszer találkozunk a lelki kísérőnkkel (maximum napi 60 perc időtartamban), aki a személyes istenkapcsolatunknak, élethelyzetünknek megfelelő lelki gyakorlatokat, szentírási részeket javasol. Bevezetést kapunk a személyes imádságba, és megosztott imatapasztalatunk alapján kísérőnk segítségünkre van, hogy észleljük életünkben a Szentlélek működését. Közösen veszünk részt a  napi szentmisén és az étkezéseken, a nap többi részét – a lelki kísérővel egyeztetve – mindenki saját ritmusának megfelelően osztja be. Lehetőség van szentgyónásra, napi szentségimádásra és a szerzetesek zsolozsmájába való bekapcsolódásra.
A monostor arborétuma, a Borostyán-kút (Szent Gellért egykori remetesége) és az erdő az elcsendesedésre, szemlélődésre alkalmas terek.

Jelentkezési lap az [email protected] email címen igényelhető. A kitöltött jelentkezési lapot, mely egyben a szállásfoglalási űrlap is, a fent megadott e-mailre kérjük elküldeni. A fenti telefonon szívesen adunk tájékoztatást, de a lelkigyakorlatra való regisztrációt és a szállás megrendelést csak emailen tudjuk elfogadni.
Részvételi díjaink tartalmazzák a szállás, a teljes ellátás (az érkezés napján a vacsora, a távozás napján az ebéd ára bennfoglaltatik a teljes árban) és a programon való részvétel díját.
Mivel ez a lelkigyakorlat nagyböjtben van, húsmentesen étkezünk. Ha valaki nem tart igényt az étkezésre, kérjük, ezt jelezze a jelentkezési lapon!
Szállás elfoglalása az érkezés napján: 14.00 órától, szállás elhagyása a távozás napján: 10.00 óráig (vasárnap 17.00 óráig), mindez a takarítási rend miatt szükséges. Ha korábban érkeznek, vagy később távoznak vendégeink, akkor a csomagok megőrzésére van lehetőség.
A részvételi díjat a lelkigyakorlat előtt három héttel, kérjük, utalják át a visszaigazoláson megadott bankszámlaszámra!
A program kezdete az érkezés napján: 18.30 óra. A lelkigyakorlat zárása 14.00 óra.
Bakonybél, 2015.12.07.

Vásárhelyi Anzelm