Manréza Pontok

 
 

„Mi nem prédikálunk, mondta a Zarándok, hanem bizalmasan beszélgetünk egyes emberekkel Isten dolgairól.” (Loyolai Szent Ignác)

A Manréza pontokon az Ignáci Lelkiségi Központ kísérői érhetők el lelkigyakorlat utáni lelki beszélgetésekre, Dobogókőn, Szentendrén, Szegeden, Pécsett, Szombathelyen, Gödöllőn, Budapesten, valamint az online térben.

A kísérők folyamatos képzését a Manréza biztosítja. A kísérés kereteit a Lelkivezetés etikai kódexe foglalja össze.

A Manréza Pontok anyagi hátterének fenntartására támogató hozzájárulást kérünk. Ez a helyiség bérleti díját, a kísérő esetleges útiköltségét, valamint a kísérő tiszteletdíját fedezi.

Amennyiben a kísérő nem tart igényt utazási költségre és/vagy tiszteletdíjra, úgy kérjük a támogatást a Manréza adomány számlájára befizetni. Az ide befolyt összeg fedezi a kísérők folyamatos továbbképzését és a rezsiköltségeket.

A fizetés módja:

* Készpénzben a helyszínen adománydobozba

* Céladományként a kísérő nevére, átutalással

* Adományként átutalással (ha a kísérő lemond a tiszteletdíjáról)

A beszélgetés anyagi kereteit, az esetleges támogatási igényt kérjük az első találkozás alkalmával egyeztetni a kísérővel. További részletek itt: http://manreza.hu/kiserok-kore/
Bővebb információ és jelentkezés: lelkikiseres kukac manreza pont hu

Jelentkezési lap itt tölthető le. Minden tőlünk telhetőt megteszünk a lelki kísérést keresők és a szabad kísérők összekapcsolására, azonban a lehetőségeinket meghaladó igény miatt nem ígérjük, hogy mindenki számára tudunk kísérőt találni.