Ökumenikus személyesen kísért szentignáci lelkigyakorlat

 
 

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe a következő időszakban szervezendő Ökumenikus személyesen kisért szentignáci lelkigyakorlatokat. 

 

Mit is jelent ez? 

 

A lelkigyakorlat egy olyan időszak, amikor néhány napra elvonulva és elcsendesülve mélyítheted az Istennel való kapcsolatodat, vagy az életed fontos kérdéseire kereshetsz választ Jézus közelében.

szentignáci lelkigyakorlat azt jelenti, hogy az egyház régi hagyományai szerinti egyéni, csendes imádság tölti ki a nap nagy részét. 

személyes kisérő az a képzett lelkivezető útitárs, aki veled van ezekben a napokban, melléd állva és veled beszélgetve segít bejárni az imádság útjait. A lelkigyakorlat-adók felkészültek más felekezetű lelkigyakorlatozók kísérésére is. Amennyiben valamilyen rendkívüli okból valaki kifejezetten református vagy katolikus kísérőhöz szeretne kerülni, ezt kérjük jelentkezéskor jelezze, hogy szándékát lehetőségeinkhez mérten figyelembe vehessük.

A lelkigyakorlat alatt lehetőség nyílik a saját felekezeti hitgyakorlat megélése mellett az ökumené szeretetteljes gyakorlására is. 

 

A lelkigyakorlatok helye: Dobogókő, Manréza lelkigyakorlatos ház (www.manreza.hu)

Elhelyezés: egyágyas szobákban, több  szoba közös zuhanyzóval rendelkezik. 

A lelkigyakorlatok 3, 5 vagy 8 napig tartanak.

Költség: http://manreza.hu/jelentkezes/ 

Időpontok: 

2017.10.09-12. (Három napos)

2017.11.02-05. (Három napos)

2017.11.13-19. (Öt napos)

2018.03.13-19. (Öt napos)

2018.06.26-07.05. (Nyolc napos)