Önkéntes kertépítő napok 2023. tavasz

 
 

Kedves Barátaink!

Idén újra meghirdetjük az Önkéntes Kertépítő Napokat a Manrézában. A mostani alkalmat a pünkösdi Lélek-várás jegyében töltjük el. A Teremtő Istennek a természetben való kreatív és sokszínű jelenlétében merülünk el a jezsuita lelkiségen keresztül. A munkálatokat pedig idén is Szilvácsku Zsolt kertészünk irányításával fogjuk végezni.

A program május 26-28-ig, péntek reggeltől vasárnap délutánig tart.

Elsősorban azok jelentkezését várjuk, akik végig itt tudnak maradni. Szállást és étkezést biztosítunk a lelkes kertépítőknek. Egyrészt a tavaly rendberakott kertben végzünk tavaszi helyreállítási munkálatokat, valamint az aprítéktároló- és közmű építések során megbolygatott területeinket szeretnénk visszaadni a természetnek területrendezéssel, cserje ültetéssel, füvesítéssel. 

Részletes programterv:

image.pngIMG_4176.JPG

Jelentkezni ennek az űrlapnak a kitöltésével tudtok. Itt tudjátok majd jelezni azt is, ha csak részben kapcsolódnátok be a programba.

Mivel a pályázati forrásaink elfogytak, melyből minden eddigi felújítást és a tavalyi kertészkedést is finanszíroztuk, az anyagi segítségeteket kell kérnünk. Amennyiben jelenléteddel nem tudsz segíteni, kérlek akár csak egy csekély összeg utalásával támogasd a Manréza környezetét, melynek rendezettsége segíti a lelkigyakorlatozóink lelki munkáját is. Adományszámlánkra utalva „NÉV – Kert” megjegyzéssel tudjátok támogatni a kertet. 

Számlaszám: 10702019-19014056-55500005

IMG_4180.JPG