Részvételi díjak

 
 

Részvételi díjak a szállás és a teljes ellátás költségeit tartalmazzák.

A Manréza által szervezett lelkigyakorlatok napi díja rugalmas:

 • A támogatott napidíjunk 5.700,- ft/fő/éj. 
 • A tényleges napi önköltségárunk 10.600,- Ft/fő/éj.
 • Diákoknak 4.100 Ft/fő/éj (nappali tagozatos diákok 27 éves korig; BSc, MSc képzésben résztvevő egyetemi hallgatók, akik semmiféle egyéni jövedelemmel nem rendelkeznek).
 • Azok számára, akik a lelkigyakorlat alatt böjtölni szeretnének és nem kérnek étkezést a napi díj 4.300 Ft/fő/éj.
 • Annak érdekében, hogy a lelkigyakorlatok mindenki számára elérhetőek legyenek, szívesen fogadjuk ha lehetőségeik szerint többet tudnak fizetni a támogatott árnál.
 • Lelkigyakorlatozóink maguk dönthetik el anyagi lehetőségeik alapján, hogy milyen mértékben járulnak hozzá lelkigyakorlatuk költségeihez a költségár és a támogatott ár között. Célunk, hogy a támogatást mindenki anyagi lehetőségeinek mértékében vegye igénybe, hogy szélesebb kört tudjunk elérni, segíteni.
 • Azok számára, akik anyagi nehézség miatt (minimális jövedelem) a támogatott díjat nem tudják fizetni a Manréza vezetője indokolt esetben adhat további támogatást. Támogatási igényeket legkésőbb 20 nappal a lelkigyakorlat kezdete előtt tudunk fogadni emailben. Amennyiben ezen túl küldi be jelentkezését a lelkigyakorlatra, a jelentkezéssel együtt kérjük jelezze támogatási igényét.

Áraink csomagárak: a lelkigyakorlat teljes időszakára vonatkozó árat kérjük befizetni akkor is, ha a lelkigyakorlatozó valamilyen okból később érkezik, vagy hamarabb távozik.

Jelentkezése kötelezettséggel jár: Ha valamilyen okból nem venne részt a lelkigyakorlaton, lemondását a következők figyelembevételével teheti meg:

 1. A kezdés előtt min. 15 nappal anyagi kötelezettség nélkül lemondhatja a programot.
 2. A kezdés előtt 4-15 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-át kiszámlázzuk.
 3. A kezdés előtt 1-3 napon belül a lemondás esetén a részvételi díj 75%-át számlázzuk ki.
 4. Amennyiben lemondását a program kezdése napján jelzi, vagy távolmaradásáról nem tájékoztat minket, a teljes részvételi díj kerül kiszámlázásra.

Lemondás módja: emailben a lelkigyakorlat{kukac}manreza.hu címen. A lemondást minden esetben visszaigazoljuk.

A lelkigyakorlatok díja ún. csomag ár, ami azt jelenti, az árból nem tudunk kedvezményt biztosítani abban az esetben, ha saját ágyneműt vagy hálózsákot hoz magával, vagy csak részben kíván élni az étkezési lehetőséggel – kivéve a böjtös részvételt.

A külső lelkigyakorlatok, vagyis az olyan programok napidíja, amelyeket nem a házunk szervez, hanem amelyeket házunk csak befogad, 7.200 Ft/fő/éj.

Egyéb programok esetében 10.600 Ft/fő/éj.  Időpont egyeztetés után előleget kérünk, melynek mértéke, az előre jelzett létszám alapján számolt költségek legfeljebb 50%-a. Visszamondás esetén az előleg visszafizetésére nincs lehetőség.

A fenti árak csoportok esetében, itt tartózkodás és létszám függvényében, egyeztetés szerint módosulhatnak.

A részvételi díj befizetése történhet előre utalással bankszámlaszámunkra (kérjük, hogy a megjegyzés rovatba, a  könnyebb beazonosítás végett,  kerüljön feltüntesse a lelkigyakorlatozó neve és a lelkigyakorlat időpontja. ), fizethet készpénzzel, MasterCard, MasterCard Electron, Maestro, Visa, Visa Electron bankkártyával. (MEGJEGYZÉS: a részvételi díjak SZÉP kártyával történő kiegyenlítésére egyelőre nincs lehetőség)

A számla a jelentkezési lapon megadott számlázási név és cím alapján kerül kiállításra, ennek módosítására utólagosan nincs lehetőség.

ADOMÁNY

 • A házunk költségeit tekintve a napi díj valós összege 10.600 Ft. Annak érdekében, hogy a lelkigyakorlatok mindenki számára hozzáférhetőek legyenek, támogatóink jóvoltából tudjuk fedezni a különbözetet. Szeretnénk kérni, hogy akinek anyagi lehetőségei engedik, és értékeli munkánkat az emberek szolgálatában, adományával segítse a ház működését ill. a lelkigyakorlatozók részvételét:

CIB-számlaszám:

10700024-69451571-51300009

Kedvezményezett neve: Manréza – Ignáci Lelkiségi Központ

Címe: 2099 – Pilisszentkereszt-Dobogókő, Téry Ödön u. 6.

FONTOS: A megjegyzések rovatba kérjük feltüntetni, hogy ADOMÁNY.

(kérjük, hogy a részvételi díjakat ne erre a számlaszámra utalják!)

* Bizonyos programok eltérő díjazásúak (Pl. Húsvéti-, Óévbúcsúztató lelkigyakorlatok), ezek áráról a visszaigazoló levélben adunk tájékoztatást.