Személyesen kísért lelkigyakorlat Csobánkán

 
 

SZEMÉLYESEN KÍSÉRT SZENTIGNÁCI LELKIGYAKORLAT

 

Időpont: 2016. május 2-május 8 (hétfő-vasárnap)

Helyszín: Csobánka, Segítő Nővérek Rendháza

Kísérők: Pomeisl Mária SSS, Both Vanda sa, Horváth Ferenc SJ

 

Szent Ignác vágya az volt, hogy segítsen az embereknek a mindenkit személyesen szerető Istennel kapcsolatba lépni, az Ő jelenlétét a mindennapi életükben felfedezni. Ennek a nyitottságnak a begyakorlásához ajánlotta a rövidebb-hosszabb ideig tartó elvonulást egy csendes helyre, ahol bizonyos külső körülmények elősegítik az Istennel való találkozás lehetőségét. Ezek a körülmények mai napig érvényesek a szentignáci lelkigyakorlatban: imamódok bemutatása és gyakorlása, csend, a természetben való tartózkodás, szentírási szövegekkel való elmélkedés, napi beszélgetés a kísérővel, aki segít Isten nyomainak keresésében.

Ennek a megtapasztalására hívjuk és várjuk mindazokat, akik keresik Istent és önmagukat, akik döntés előtt állnak, akik Istennel szorosabb kapcsolatba szeretnének lépni, mindennapjaikat Vele szeretnék élni, illetve akik egyszerűen az Úrral szeretnének lenni, Benne megpihenni.

Részvételi díj 5000 Ft/nap/fő (össz. 30000 Ft), amely a szállást és az ellátást foglalja magába. Jelentkezés, érdeklődés a [email protected] e-mail címen lehetséges 2016. ápr. 18-ig. A jelentkezőknek majd küldünk egy levelet a közlekedési és egyéb részletekről.

 

Csobánka, 2016. január 7.

Both Vanda sa