Lelkigyakorlat a Nyolc Boldogsággal – ONLINE

 
 

Ez a lelkigyakorlat, melyet Monty Williams SJ: „The Gift of Spiritual Intimacy” című lelkigyakorlatos könyvére támaszkodva állítottuk össze,  egy utat kínál fel Isten, minden egyes ember iránti, egyedülálló szeretetének felfedezéséhez, és ahhoz, hogy megtanuljuk, azt a szeretetnyelvet melyen Isten beszél hozzánk. E tanulás az által történik, hogy szemléljük életünket és azokat az erőket, amelyek formálják azt. Ezek egy belső iránytűt adnak nekünk, mely megmutatja mindannyiunknak az Istennel való bensőségesség útját.

Ebben a lelkigyakorlatban a lelkigyakorlatozók nyolc héten át minden nap 1 órát imádkoznak a Boldogságokkal, melyeket egy rövid elmélkedés, a feldolgozást segítő kérdések, és a szentírási helyek tesznek elérhetővé a számukra. Fontos ezen kívül, hogy minden este, mintegy 15 percben, tekintsenek vissza napjukra egy Examen (A szerető figyelmesség imája) keretében.

Imatapasztalataik megosztását, az azokban való további elmélyülést a kísérőjükkel való heti találkozás teszi lehetővé.

Kizárólag olyanok jelentkezését várjuk, akik legalább egy három napos személyesen kísért, zárt lelkigyakorlatos tapasztalattal rendelkeznek. Az anyag intenzitása, a lélek mélyeit megmozgató jellege miatt tartjuk fontosnak ezt a feltételt.

Általános információk:

1. A lelkigyakorlat kezdési-zárási időpontja: 2023. október 02. – 2023. december 4.

2. Informácikók emailben [email protected] címen,

Jelentkezés ŰRLAP kitöltésével, határideje: 2023. szeptember 27.

3. Kísérők: Gerber Bori, Gerber György.

4. Kísérés online módon történik Skype-on, Meet-en vagy Zoom-on

5. A lelkigyakorlat költsége 32.000 Ft